Na osnovno vsebino Na iskanje Na stran s kontaktnimi podatki

Zaupnost osebnih podatkov in vaša zasebnost sta za nas zelo pomembni, zato vaše osebne podatke skrbno varujemo in si prizadevamo, da so pri nas zaščiteni. V ta namen smo sprejeli Politiko zasebnosti, v kateri so zbrane vse informacije o tem, zakaj vaše osebne podatke zbiramo, kako jih uporabljamo, koliko časa jih hranimo, katere so vaše pravice v zvezi z obdelavo osebnih podatkov ter druge relevantne informacije v zvezi z obdelovanjem osebnih podatkov.
Vaše osebne podatke obdelujemo predvsem z namenom izpolnjevanja pogodbenih obveznosti, to pomeni, da jih uporabljamo pri reševanju zavarovalnih/škodnih primerov.

V kolikor boste izrecno privolili, da jih lahko uporabljamo tudi za preverjanje vašega zadovoljstva z našo storitvijo in storitvijo odvetnika, jih bomo uporabili tako, da vas bomo kontaktirali s kratkimi, neobvezujočimi anketami. V kolikor boste izrecno privolili, da vas lahko obveščamo o novostih v našem poslovanju, vas bomo seznanjali z novostmi, ki smo jih vpeljali v našem poslovanju.

V primeru vprašanj v zvezi z obdelavo osebnih podatkov ali z uresničevanjem vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, se lahko obrnete na odgovorno osebo za varstvo osebnih podatkov, ki je dosegljiva na naslovu ARAG SE - podružnica Slovenija, Dunajska cesta 63, 1000 Ljubljana ali na e-naslovu: vop@arag.si.